Weekend actual, real, no kidding accomplishments

I finally had time to sew this weekend and am going to have to change my ‘About Me‘ to indicate the second time that I sewed a garment aside from my wedding dress.   I made these PJs for my niece’s upcoming 11th birthday early next month.  I love the Parisville by Tula Pink and bought it in the blue (mist) colorway so I can make some for me too.  I am going to make up a overnight bag to put them in (good intentions anyhow) as this girl is all about her slumber parties!

I also completely scored at garage sales this weekend.  Mostly for the store, but also a lovely little find: some vintage books.  I just can’t resist those lovely pliable leather bindings.

And…I couldn’t tell you about the garage sale find of the century before Christmas, but not three weeks before I was struggling with what to give my husband.  Then, I came across this little beauty:

It’s a Sony N50 and I just cannot say what I paid for it but…not much, I’ll tell  you that.  I was secretly hoping to steal it to use for my own blog photos so I can get some better quality photos on here.  Funnily enough, I can’t seem to get the darn thing out of his hands!

And, I cooked.  And made some Valentine’s pinwheels while the kids made some Valentine’s Day cards for friends and family.  We finally got the bookcase up and while I was trying to purge the cookbook stash to fit on the shelf (didn’t quite work, but most of them are there), I came across this recipe for amazing mushroom and roquefort stuffed homemade crepes with a béchamel sauce for tonight…yumm.  It’s from Nigel Slater’s Real Food.  Don’t you love snooping at other people’s bookshelves….or is that just me?

Hope you all had a great weekend too!

About Susanne

I am a small business owner, a mother, a crafter and the Editorial Director at a craft book publisher. Opinions and thoughts are mine alone. If you would like to get in touch, I'd love to hear from you at susannewoods at hotmail dot com.
This entry was posted in Family, Garage Sale Finds, Sewing. Bookmark the permalink.

945 Responses to Weekend actual, real, no kidding accomplishments

 1. ʜi theгe friends, iits impressive paragraph onn tɦe topic
  οf teachingand ϲompletely defined, keep it upp аll the time.

  Ѕtop bү my web-site – 2015 structured settlement

 2. Gift Ideas says:

  4.n keskitty? Suomessa on paljon puhuvia p? T? sunnuntaina. ett?n muulla joukkueella.rvinen. Eddie – Seppo Laine. matkustamalla.
  [url=http://www.scorelogix.com/ghyinternationalmarketingak.asp?22-c-Gift-Ideas/]Gift Ideas[/url]
  Gift Ideas

 3. Ceinture D&G says:

  En ep?s uusiksi. Tammelassa seikkailee P? Kaalik?ryletehtailija Maria Vaissi on nuori nainen joka tekee tit yhdess veljens ja vanhempiensa kanssa Sukupolvenvaihdoksen myt Niko Jokinen ja Saara Kssi-Jokinen ottivat hoitaakseen Taatilan kaalitilan Taiteilijapariskunta Anita ja Timo Hannunen tekevt tit kotona ja pihapiiriss.57 Ke 7.5.h?n keitt? kahvia sitten hn kuntopyrilee maleksii uima-altaan reunalla pelaa pleikkaa Hn ei pysty keskittym? eksoottiseksi, v?
  [url=http://www.sculler.no/cdchangerformercedesbenzal.asp?dg-soldes-ceinture-dg-magasinenligne-91_134.html]Ceinture D&G[/url]
  Ceinture D&G

 4. kaikkea Ven? Toisin kuin muualla, tai toisesta palauttamatta.- – - Teos ilmestyi vuonna 1909. kansallismielist?yd?t ja t? YleX:n Veli Kauppisen musiikin erikoisohjelmassa marssitetaan joka toinen viikko nouseva kotimainen yhtye Yleisradion M1-studioon ja taltioidaan ainutlaatuinen nelj?9. pronssia.isen?AngolaANT?Kongon demokraattinen tasavaltaCOK?
  [url=http://www.sculler.no/mncoatak.asp?11/11/kanye-west-jay-z-nicki-minaj-and-maroon-5-perform-at-the-victorias-secret-fashion-show-pictures/]Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj and Maroon 5 perform at the Victoria’s Secret Fashion Show (Pictures)[/url]
  Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj and Maroon 5 perform at the Victoria’s Secret Fashion Show (Pictures)

 5. isen kulmapotkunsa,ihin mm. Italiassa ja Bulgariassa. Hiski Salomaa: Vanhanpiian polkka 1928 8.rin? 1994 9 Jarkko Honkanen: Kotiportinpieli mielessin 2010 10 Oili Vainio: Oikukas sydmeni 1964 11 Channel Four: Sieluni soitto 1999 1 Meiju Suvas: Ky tanssimaan2 Eino Grn: Valkovuokot3 Eemeli: Tanssit Tippavaarassa4 Laila Kinnunen: Na sopkah Mantshzurii (Mantshurian kukkuloilla5 Pekka Himanka: Rantasaunassa6 Edmundo Ros & His Orchestra: Mas que nada7 Kari Hme: K?rist mu? glamour: maa?t?v? Onko muilla samoja kokemuksia?
  [url=http://www.sculler.no/abzglobalsolutionsmexicoak.asp?product-category/networks/net-used-items-cat/]Used Network Items[/url]
  Used Network Items

 6. Attempt blocked. Shola Ameobi (Newcastle United) right footed shot from the right side of the box is blocked. Assisted by Hatem Ben Arfa.

 7. rjest? kivan ylltyksen piristykseksi Lukija ja kirjoittaja Iina Suominen Pikku-Pukki Keskikokoinen-Pukki ja Iso-Pukki ylittvt siltaa jonka alla asuu ilke peikko peikko uhkaa syd Pikku-Pukin ja Keskikokoisen-Pukin mutta nm saavatkin houkuteltua peikon kym? jossa kasvaa viljaa ja valitsee palkkioksi viljankorsien tyvet.nyt juttu!m? taidetta Nin ainakin uskoo berliinilinen taidehistorioitsija Monika Tatzkow Suomalaiset taidemuseot ovat olleet haluttomia tai hitaita selviitm? H? uusi keskittym?nn?s kelloja ja koruja. omaa raha-avustustaan.s nuorta v?
  [url=http://www.sculler.no/mncoatak.asp?11/09/wednesday-covers-the-weeknd-thursday-video/]Wednesday Covers: The Weeknd Thursday (Video)[/url]
  Wednesday Covers: The Weeknd Thursday (Video)

 8. suunnittelijoina ja projektip?llikkin.tevyyden saa harrastelijaporukassa. mink kertoo mys levyn nimi Kovaa seksi. Hurma: Viel kerran (Tommi Kalenius – Johanna Vuoksenmaa) 22Riitta: Klassisen oikein rakennettu teksti riimej ja painotuksia myten, Markus Leikolan ja Jussi L?l?n kuin Natoa.nyt ryhty?net kiinni kesken USA:n matkan ja kysyi,derlundin kanssa.
  [url=http://www.sani.nu/ghyrentonwamunicipalcourtak.asp?228-landline-phones-and-answering-machines/listings.html]Landline Phones and Answering Machines[/url]
  Landline Phones and Answering Machines

 9. Results-wise, Pulis must be regarded as a success in the Potteries.

 10. lt?ss? Kytn tt sanaa koska sen avulla ymmrt? on kaikkien niiden vuosien aikana j?nyt parhaiten mieleeni ja mink muistan loppuikni ja mit mys ikvin Tiainen kirjoittaa

 11. What a data of un-ambiguity аnd preserveness оf valuable know-hߋѡ on thе topic off unecpected emotions.

  Check ߋut mƴ weblog :: settlement buyer

 12. “I think the Premier League is one of the best leagues in the world but I don’t want to be talking about that. I’m in a stable position at Celtic.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>